DE KLUS VAN A(FVOERINSTALLATIE) TOT Z(INKWERK) DOOR ONS GEKLAARD

DAKPANNEN VAN N. BENNINK DAKBEDEKKINGEN UIT HARDERWIJK

Er bestaan vele soorten dakbedekkingen. Voor een schuin dak is het gebruik van dakpannen natuurlijk het bekendst. Wij plaatsen onder meer keramische dakpannen, betonnen dakpannen, shingle daken of speciale nokpannen voor de nok. We kijken en adviseren welk type het best past bij uw dak.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKING

Op plattere daken wordt meestal een bitumineuze dakbedekking toegepast. Bitumen is een blijvend waterdicht en goed hechtend materiaal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen SBS-gemodificeerde en APP-gemodificeerde bitumen. De ene is net iets sterker, de ander beter bestand tegen hoge temperaturen. N. Bennink Dakbedekkingen uit Harderwijk beoordeelt graag welk van de twee het meest geschikt is voor uw dak. Hieronder ziet u de dakopbouw van een bitumineus dak van beginfase tot de uiteindelijke oplevering. Dit is onze standaard werkmethode.

LAAT UW DAK DOOR ONS BEDEKKEN

DAKPANNEN

dakgoten

DAKGOTEN

Wanneer regenwater niet op een goede manier wordt afgevoerd, kan er ernstige schade aan uw woning ontstaan. De functionaliteit van een dakgoot spreekt dus voor zich. Net als bij dakbedekkingen bekijken onze ervaren dakdekkers uit Harderwijk welke dakgoot qua materiaal, kleur en design het best bij uw woning past. Naast het monteren van op maat gemaakte goten, is de vervanging van bestaande goten iets wat wij graag aanpakken.

Waterafvoer

HEMELWATERAFVOEREN

Met hemelwaterafvoeren worden regenpijpen en regenbuizen bedoeld. Deze zijn natuurlijk van groot belang om uw woning veilig te houden. Qua materiaalkeuze hebben we koper, zink en pvc. Welke hiervan voor uw woning het meest geschikt is, is onder meer afhankelijk van wat past bij de bouwstijl van uw huis. N. Bennink Dakbedekkingen uit Harderwijk monteert hemelwaterafvoeren als losse opdracht of samen met de dakbedekking.